MissionPoint välkomnar Mikael Klingebrant!

MissionPoint fortsätter att växa, denna vecka välkomnar vi Mikael Klingebrant. Mikael kommer senast ifrån Xperta, där han var Messaging-specialist. Mikael har en ingenjörsexamen och är en konsult med lång erfarenhet av IT-infrastruktur.

– Det är mycket bra för våra kunder att Mikael börjar hos oss. Med sin arkitektuella kompetens och erfarenhet av molnbaserad infrastruktur kan han vara med och vara den propeller som driver kundernas tekniska förändringsprojekt. Jag är övertygad om att Mikael, med lång och passande bakgrund och som oerhört uppskattad och trevlig lagspelare, kommer att bidra mycket till att etablera oss ännu mer som den neutrala rådgivare som fler och fler företag vill samarbeta med, säger Magnus Tjerneld, partner på MissionPoint.

Vi är fantastiskt glada över att ha med Mikael i vårt team!

Vi på MissionPoint är oberoende & pragmatiska rådgivare, som hjälper medelstora verksamheter genom den förändring som behövs för att få ut alla vinster med den snabba IT-utvecklingen. MissionPoint bistår ledning och IT-organisation med drivkraft och gedigen teknisk helhetssyn men även med en stor portion affärsförståelse så att våra rekommendationer grundas i ekonomiska beslutsunderlag.

Vår mission är att fånga möjligheterna med modernare, effektivare och smartare sätt att designa, producera och konsumera IT.

Att ständigt utmana det traditionella och ligga steget före.