MissionPoint välkomnar Robin Widéen!

MissionPoint växer! Den här veckan har vi nöjet att välkomna Robin Widéen ombord i vårt traineeprogram för morgondagens IT-rådgivare. Robin är utbildad "Cloud Advisor" och kommer närmast från Axians där han arbetat med rådgivning och försäljning av IT-tjänster och IT-infrastruktur.

Robin kommer arbeta med förändringsledning och projektsamordning för att säkerställa hög propellerhastighet i kunders förändringsprojekt.

MissionPoints traineeprogram riktar sig till dig som vill nå en roll som nära rådgivare till IT- och företagsledare. Vi erbjuder dig möjligheten att utvecklas i en roll som innefattar både affärsmannaskap (affärsmässig rådgivning och förhandling), förändrings-/programledning. Hos oss kan du bredda ditt tekniska perspektiv genom ett tight internt samarbete och med stöd av vårt breda tekniska nätverk. Vi värdesätter en hög drivkraft, viljan att få saker att hända men framförallt ett sug efter att utvecklas och lära sig mer. Vi tror att du är runt 20-30 år, har kommit en bit i din IT-karriär men känner att det är dags för nästa steg.

Vi på MissionPoint är oberoende & pragmatiska rådgivare, som hjälper medelstora verksamheter genom den förändring som behövs för att få ut alla vinster med den snabba IT-utvecklingen. MissionPoint bistår ledning och IT-organisation med drivkraft och gedigen teknisk helhetssyn men även med en stor portion affärsförståelse så att våra rekommendationer grundas i ekonomiska beslutsunderlag.

Vår mission är att fånga möjligheterna med modernare, effektivare och smartare sätt att designa, producera och konsumera IT.

Att ständigt utmana det traditionella och ligga steget före.